четвер, 24 березня 2016 р.

Молодь обирає здоров'я

Вітаємо переможців!
23 березня 2016 року в Центрі творчості дітей та юнацтва відбувся щорічний міський фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я». Серед учасників були представники усіх загальноосвітніх шкіл і гімназій нашого міста. Виступи конкурсантів вирізнялися яскравістю та музичним оформленням, але рівних команді «Оба-на!»  спеціалізованої школи № 6 не знайшлося.
Переможці конкурсу вразили журі своєю неймовірною енергетикою та емоційністю. Завдяки влучним висловлюванням на злободенні життєві теми, учасникам команди вдалося переконати зал і журі в тому, що важливішого за здоров’я в житті людини немає нічого. Виступ вирізнявся серед інших  виконанням номерів під музичний супровід саме українських виконавців, а також чудовим ритмічним оформленням. Усі учасники команди діяли злагоджено, згуртовано й переконливо. На окрему подяку заслуговують уболівальники, які гучними оплесками підтримували як виступ своєї команди, так і команди інших шкіл.
Переможці команди «Оба-на!»  спеціалізованої школи № 6  вдячні педагогічному колективу, класним керівникам та адміністрації школи за сприяння у  підготовці до фестивалю.
Прославивши рідну школу, учасники й переможці команди «Оба-на!» міського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» будуть захищати честь нашого міста на обласному етапі конкурсу в місті Чернігів.
Тож, побажаємо їм успіхів і перемоги!












Немає коментарів:

Дописати коментар