четвер, 28 квітня 2016 р.

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

   






       
   Людина, її життя й здоров’я– найвища цінність
Найвища цінність суспільства – людина, її життя й здоров’я. Питання безпеки життя та здоров’я дітей завжди займало основне місце у виховній роботі кожного навчального закладу. Одним із пріоритетних напрямів роботи класного керівника є планування та проведення різних заходів щодо зміцнення життя та здоровя учнів.



З 25  по 29 квітня 2016 року в школі проходив тиждень з основ безпеки життєдіяльності. Кожна дитина почуває себе в безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти в певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину вразливою в усіх відношеннях. 
  В рамках Тижня безпеки життєдіяльності в  школі було проведено ряд заходів  класними керівниками: 
-  з учнями 1-Б класу проведена бесіда на тему «Обережно на дорозі»;






- з учнями 3-А класу проведено подорож до «Країни міцного здоров’я». Подорожуючи станціями, діти мали змогу зустрітися з лікарем Нехворійком, спортсменом та отримати корисні поради щодо збереження та зміцнення свого здоров’я.




- З учнями 4-В класу Скупневська Л.В. провела бесіду про безпечний Інтернет.




 - З метою розширення уявлення учнів про причини виникнення пожеж і можливі її наслідки й було проведено класним керівником 5-Б класу Мусієнко Л. А. виховну годину «Як запобігти трагічним наслідкам пожеж»

  



- З учнями 6-А класу Самотескул Н.В. разом з медичною сестрою школи провела практичне заняття «Перша долікарська допомога при травмуванні».





-З учнями 6-Б класу Лисенко А.І. провела годину спілкування на тему «Громадський транспорт. Ти – пасажир». ». Кожна група учнів  презентувала свої повідомлення про правила поведінки в транспорті, повідомляла про це іншим групам, давала відповіді на запитання, які ставила їй  інша група.






- З учнями 7-Б класу Бойко Л.Ю. провела виховний захід «Здоровий спосіб життя».






- З учнями 8-А класу Золотухіна Л.М. відвідала пожежну частину міста, працівник пожежної  державної інспекції розповів про правила поведінки під час виникнення пожежі, дав  поняття про те, що повинна знати кожна людина, потрапляючи в екстремальну ситуацію, провів  профорієнтаційну роботу з учнями, а також розповів про трудові будні працівників МНС.     




- З учнями 11 класу Кривошей І.О. провела бесіду про правила пожежної безпеки.





- Класні керівники 1-4 класів провели конкурс малюнка «Пожежна безпека».


Немає коментарів:

Дописати коментар